Telemarketing Přímá komunikace prostřednictvím telefonu - Štruncová, G.
Telemarketing ako účinný nástroj na nadviazanie a udržanie kontaktu so zákazníkmi. Aktívny (onbound) a pasívny (inbound) telemarketing. Priebeh akcie pri pasívnom telemarketingu - odozva na televíznu reklamu.