Telemarketing a jeho pozice mezi nástroji directmarketingu - Cimr, M.
Vznik a ciele directmarketingu. Druhy directmarketingu: katalógový marketing, zásielkový marketing, teleshopping, radioshopping, priamy marketing a telemarketing. Charakteristika telemarketingu a jeho druhy. Pomer médií v reklame v USA.