Vývoj na světových trzích komodit - květen
Analýza svetového trhu s komoditami v máji 1995. Pokles ceny ropy a cien základných neželezných kovov. Vysoký dopyt strategických kovov. Ceny zlata a striebra. Cenový vývoj cukru, trh kávy, kakaa. Poľnohospodárske komodity - prehľad v tab. Grafické spracovanie cien kovov a ropy. Trh obilia v Číne.