Wonder nebo Energizer?
Vznik spoločnosti Ralston/Bateria, s.r.o. pre výrobu batérií Wonder a Energizer. Výhody značiek. Priebeh kampane a cieľové skupiny zákazníkov. Reklama a propagácia je zaisťovaná reklamnou agentúrou Mark/BBDO.