Ústavná a zákonná ochrana hospodárskej súťaže v Slovenskej republike - Drgonec, Ján
Ochrana hospodárskej súťaže podľa Ústavy Slovenskej republiky. Ochrana hospodárskej súťaže podľa zákona č.188/1994 Z.z. a podľa ďalších zákonov. Otázky súladu právnej úpravy vytvorenej zákonom o ochrane hospodárskej súťaže s Ústavou SR. Úvahy o potrebe novelizácie zákona o ochrane hospodárskej súťaže.