Licencie a franchising ako formy prenikania na zahraničné trhy - Füzyová, Ľubica
Analýza foriem internacionalizačnej stratégie podniku, metódy výberu a hodnotenia efektívnosti pri výbere internacionalizačnej stratégie. Motívy internacionalizácie podniku (ekonomické, mimoekonomické). Riziká medzinárodného podnikania. Medzi perspektívne internacionalizačné stratégie patria popri exporte licencie a franchising.