V Bpt Leasing, a.s., stavili na dlhodobý rast - Tomek, Václav
Riaditeľ Bpt Leasing, a.s., Ing. Viktor Tomek o sortimente služieb, ktoré ponúka popredná slovenská leasingová spoločnosť. Sprístupňovanie nových technológií a zariadení prostredníctvom finančného, dodávateľského, operatívneho a spätného leasingu alebo leasingu nehnuteľností. Komplexné leasingové služby.