<An> Empirical Approach to the Analysis and Application of Free Trade Zones in Turkey - Turgay, T.
Koncepcia zón voľného obchodu (ZVO) vo svete. Teoretická štruktúra ZVO - makroekonomické parametre, mikroekonomické parametre. Zóny voľného obchodu v Turecku - história, ekonomické dôvody, výber oblastí, implementácia.