Bilance prvního roku - Palečka, P.
Rozhovor s P. Palečkom, stálym predstaviteľom ČR pri WTO, na tému WTO (Svetová obchodná organizácia). Rok 1994 - zánik GATT a vznik WTO (Marakéš). Charakteristika, ciele a funkcie WTO. Notifikačná povinnosť členských krajín. Informačný proces a jeho význam pre podnikateľskú sféru. Riešenie obchodných sporov, ktoré sa vyskytnú medzi členskými krajinami. Význam WTO pre Českú republiku.