Severoamerická zóna volného obchodu - Cihelková, Eva
Dohoda o severoamerickom voľnom obchode (The North American Free Trade Agreement - NAFTA) uzavretá medzi Kanadou, Mexikom a USA v r. 1994. Okolnosti a motivácia vzniku NAFTA. Podstata a základné ustanovenia dohody o voľnom obchode členských krajín NAFTA. Nástroje a účinky NAFTA. Implikácia pre Českú republiku.