Zahraničný obchod SR v roku 1995: celkom aktívny 1,8 mld Sk, bez ČR pasívny 18,4 mld Sk - Kovalčík, J.
Tovarová a teritoriálna štruktúra zahraničného obchodu SR v r. 1995. Vývoj salda zahraničného obchodu SR v r. 1995. Aktívne saldo so štátmi CEFTA, pasívne saldo so štátmi OECD a EZVO, najmä s Ruskom. Dve pätiny vývozu smerovali do štátov OECD.