Čo má vedieť slovenský exportér
Analýzy obchodno-ekonomických stykov Slovenska s Nórskom, Švédskom a Kórejskou republikou, spracované podľa údajov zastupiteľských úradov SR v jednotlivých krajinách. Nórske kráľovstvo. Hospodársky vývoj Nórska. Medzinárodné obchodné vzťahy Nórska. Teritoriálna a komoditná štruktúra. Finančný systém v Nórsku. Kórejská republika. Obchodná výmena medzi Kóreou a Slovenskom. Ekonomická spolupráca SR s Kóreou. Zmluvné obchodno-politické vzťahy. Švédske kráľovstvo, obchodné zvyklosti.