Čínská medicína Problémy západních manažerů na Dálném Východě - Loužek, Marek
Čína už niekoľko rokov prežíva hospodársky zázrak. Záujem zahraničných firiem o čínsky trh. Problémy s odlišnou kultúrou Číny. Problémy pri obchodných vyjednávaniach a uzatváraní zmlúv. Čínske podniky zmluvy ľahko uzatvárajú, ale ťažko ich plnia. Úspešné podnikanie v Číne vyžaduje dobrú znalosť čínskej kultúry a mentality.