Americko - japonská obchodní válka nepolevuje - Lasovský, M.
Obchodná vojna medzi Japonskom a USA. Vyostrenie na automobilovom svetovom trhu. Zasadanie štvorstranného obchodného výboru (USA, Japonsko, Kanada a zástupcovia EÚ) vo Vancouveri bezvýsledné. Razantný postup USA v prístupe na japonský automobilový trh. Bilancia vývozu japonských automobilov a dovozu zahraničných áut do Japonska.