Rovnováha ochrany tovarov v rámci colnej únie. 1 - Malejčík, A.
Prvá časť analýzy vzťahov dvoch krajín vytvárajúcich colnú úniu. Podmienky, ktoré musí spĺňať colná únia, aby bola výhodná pre oboch jej členov. Stabilita colnej únie medzi Českou a Slovenskou republikou. Modelové situácie výmeny tovaru. Možné obchodné vzťahy v colnej únii a spôsoby ich riešenia.