Rovnováha ochrany tovarov v rámci colnej únie. 2 - Malejčík, A.
Pokračovanie v analýze možností a podmienok, za akých môže byť colná únia výhodná pre obidve zúčastnené krajiny. Tretia modelová situácia výmeny tovaru medzi dvoma krajinami. Analýza a stanovenie rovnováhy pred vznikom colnej únie medzi Slovenskom a Českom.