Investovanie v zahraničí Príloha Hospodárskych novín
Oznámenie Národnej banky Slovenska o udeľovaní devízového povolenia na investovanie v iných krajinách na základe devízového zákona. Informácia o podmienkach investovania v zahraničí a o postupe pri podávaní žiadostí o vydanie devízového povolenia na investovanie v zahraničí. Priame investície vo vzťahu k štátom Európskej únie. Povinnosti vyplývajúce z investovania v zahraničí.