Priame zahraničné investície a ich vplyv na výšku devízových rezerv - Hošková, Adela
Súčasný stav priamych zahraničných investícií na Slovensku. Regionálna štruktúra kapitálových vkladov. Vplyv priamych zahraničných investícií na devízové rezervy SR.