Ukrajina: Zahraniční investori musia prekonávať obrovské prekážky - Syruček, Milan
Zahraniční podnikatelia na ukrajinskom trhu, ich obchodné podmienky a prekážky, platobné podmienky. Rady podnikateľom pri vývoze tovaru na Ukrajinu. Zahraniční investori v Kyjeve. Oceňovanie hodnoty objektov, ceny objektov. Spôsob investovania zahraničných investorov na Ukrajine.