Vyhláška Ministerstva financií Slovenskej republiky a Národnej banky Slovenska
Pokračovanie vyhlášky Ministerstva financií Slovenskej republiky a Národnej banky Slovenska z 26.9.1995, ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia Devízového zákona. Číselník kódov krajín. Číselník kódov peňažných mien.