Dočasný výbor MMF hodnotí pozitívne vývoj svetovej ekonomiky - Daniš, I.
Zasadanie Dočasného výboru MMF a Svetovej banky. V priemyselne vyspelých krajinách vyšší rast HDP ako sa očakával. Rozvojové krajiny dosiahli v posledných rokoch pokrok v stabilizácii ekonomiky. Hodnotenie transformačných ekonomík - Česko najlepšie hodnotené. Celkové hodnotenie vývoja slovenskej ekonomiky je pozitívne. Úlohy, postavenie a dohľad MMF v medzinárodných menových vzťahoch.