Slovenská republika na ceste k Európskej únii - Baláž, Peter
Nový prístup krajín strednej a východnej Európy k možnosti vstupu do EÚ. Možnosti vstupu tzv. krajín CEFTA do EÚ. Súčasný stav a vývoj hospodárskej spolupráce SR s EÚ. Vplyv Európskej dohody o pridružení na obchod SR s EÚ.