Prehľad platných právnych predpisov pre podnikateľov Platné v Slovenskej republike od 1.1.1993
Prehľad platných právnych predpisov, vybraných a usporiadaných tak, aby poskytoval rámcovú predstavu o právnom základe pre podnikateľskú a manažérsku činnosť. Zákony, vyhlášky z oblasti bankovníctva, cenných papierov, financií. Ceny, clá, devízové hospodárstvo. Dane, odvody, poplatky. Odmeňovanie. Podnikanie. Poisťovníctvo, pozemky a pôda. Pracovnoprávne vzťahy. Privatizácia. Autorské práva, priemyselné práva a technické normy. Reštitúcie. Štátna správa a samospráva. Stavby a nebytové priestory. Účtovníctvo. Zdravotné, nemocenské a dôchodkové poistenie.