Poznámky k súdnemu konaniu vo veci obchodného registra - Dukes, Peter
Ustanovenie par.27 Obchodného zákonníka o obchodnom registri. Funkcie obchodného registra. Súdne konanie vo veciach obchodného registra. Zápis do obchodného registra. Deklaratórnosť zápisu. Všeobecné ustanovenia o účastníkoch konania podľa Občianskeho súdneho poriadku. Problém účastníkov konania v konaniach o zápis do obchodného registra. Pojem subjektu navrhovateľa na zápis.