Ochrana programov počítačov. 1 - Vyparina, S.
Riešenie nových autorsko-právnych problémov. Problém ochrany programov počítačov. Program počítača. Niektoré právne aspekty ochrany programov počítačov. Programy počítačov vo vzťahu k vynálezom, úžitkovým vzorom, topografiám polovodičových výrobkov a priemyselným vzorom. Súčasný stav právnej ochrany programov počítačov v SR. Tvorca, autor programu počítača. Osobné práva autora. Zmiešané práva autora. Majetkové práva autora. Doba trvania autorského práva.