Nad novým Exekučným poriadkom - Kravec, J.
Úloha nového zákona č.233/1995 Z.z. o súdnych exekútoroch a exekučnej činnosti, tzv. Exekučný zákon. Nová podstata exekúcie. Pozitívne hodnotenie zriadenia inštitútu súdneho exekútora. Postavenie a samostatná činnosť súdnych exekútorov. Exekučné konanie. Právne nedostatky Exekučného poriadku.