Pozemkové zákony Úplný výklad zákonov pre podnikateľov a občanov
Pozemkové zákony ako pramene pozemkového práva. Katastrálny zákon č.162/1995 Z.z. Pozemkové vlastníctvo. Pozemkové spoločenstvá. Zákon č.181/1995 Z.z. Nájom pozemku. Pozemkové úpravy a náhradné pozemky. Prevody vlastníctva. Vzor kúpnej zmluvy. Zoznam platných právnych predpisov o právnych vzťahoch k pozemkom uverejnených v Zbierkach zákonov.