Základy práva životného prostredia. 22 - Košičiarová, Soňa
Zákony, vyhlášky a nariadenia tvoriace základy práva životného prostredia. Osobitnou problematikou v rámci právnej úpravy starostlivosti o životné prostredie je právna regulácia tých aktivít právnických a fyzických osôb, ktoré súvisia so zaobchádzaním s chemickými prípravkami, jedmi a inými látkami škodlivými zdraviu.