Základy práva životného prostredia. 23 - Košičiarová, Soňa
Prehľad zákonov, vyhlášok a opatrení tvoriacich základy práva životného prostredia. Súhrn opatrení nariadených kompetentnými subjektami pri dovoze, prevoze a vývoze rastlín, rastlinných výrobkov a predmetov, ktoré môžu byť nositeľmi škodcov. Uplatňovanie opatrení pri vonkajšej a vnútornej karanténe. Zákon č. 61/1964 Zb. o rozvoji rastlinnej výroby a č.100/1977 Zb. o hospodárení v lesoch a štátnej správe lesného hospodárstva.