Moderná obec a mesto
Z obsahu prílohy: Kritériá nového územného a správneho členenia Slovenskej republiky. Územné plánovanie, stavebný zákon a obce. Ako išli na vec v okrese Dolný Kubín? O majetku obcí. Malacky: 85 miliónov pre telesnú kultúru a šport. Zistenie ceny nehnuteľnosti.