Poslanec obecného zastupiteľstva - Palúš, Igor
Hlavné črty právnej úpravy postavenia poslancov obecných (mestských) zastupiteľstiev, koncentrované v podobe zákona SNR č.369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení noviel. Práca poslancov, povinnosti a oprávnenia. Rozsah a realizácia oprávnení. Voľby poslancov do obecných zastupiteľstiev. Skúsenosti a poznatky zo spoločenskej a politickej praxe.