Postup prác na reforme miestnej verejnej správy. 2 - Petrlová, M.
Z návrhu postupu prác na reforme miestnej verejnej správy, ktorý schválila vláda SR 17.10.1995 uznesením č. 755. Posilnenie orgánov územnej samosprávy a utvorenie spoločných úradov pre viaceré obce (miestne správne jednotky). Zriadenie samosprávy vyšších územných celkov. Územné a správne členenie.