Verejný sektor, verejná správa a verejná politika - Benčo, Ján
Verejný sektor a jeho postavenie v trhovej ekonomike. Sociálno-ekonomická podstata verejného sektora. Verejný sektor a verejná politika. Chápanie niektorých rozdielov medzi politickou vedou a verejnou politikou. Vymedzenie základných vzťahov medzi verejnou politikou a verejnou správou.