Novelizácia zákona o poisťovníctve - Prochotský, F.
Zákon NR SR z 13.12.1995 č. 306/1995 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon SNR č. 24/1991 Zb. o poisťovníctve, nadobudol účinnosť 1.1.1996. Prvý krok pri zabezpečení kompatibility právnej úpravy poisťovníctva v SR s úpravou legislatívnych predpisov spoločenstva EÚ.