Sociálne zabezpečenie samostatne zárobkovo činných osôb. 1 - Matlák, Ján
Prvá časť výkladu zákona o sociálnom zabezpečení samostatne zárobkovo činných osôb (SZČO). Vysvetlenie základných právnych pojmov, spôsob platenia a odvádzania dávok. Vysvetlenie pojmov malý a veľký závod, ich povinnosti a hlavné zásady výpočtu vymeriavacieho základu.