Sociálne zabezpečenie samostatne zárobkovo činných osôb. 3 - Matlák, Ján
Tretia časť výkladu zákona o platení dávok sociálneho zabezpečenia samostatne zárobkovo činných osôb. Pokračovanie v uvádzaní a vysvetľovaní nemocenskej dávky. Peňažná pomoc v materstve. Podpora pri narodení dieťaťa, pohrebné. Kúpeľná starostlivosť. Dôchodkové zabezpečenie. Spolupracujúce osoby.