Transformácia systému sociálneho zabezpečenia. 6 - Rusiňák, Peter
Záverečná časť rozhovoru s JuDr. P. Rusiňákom, riaditeľom odboru MPSVR SR. Návrh MPSVR na zabezpečenie zdrojov potrebných na financovanie transformácie systému sociálneho zabezpečenia. Financovanie sociálneho poistenia. Postavenie Sociálnej poisťovne v systéme sociálneho poistenia. Štádium prípravy zákona o sociálnom poistení.