Človek potrebuje vodu aj les - Varga, L.
Vedúci výskumného strediska Lesného výskumného ústavu v Gabčíkove Ing. Ladislav Varga, CSc., o ochrane lesov v povodí Dunaja. Vplyv vodného diela v Gabčíkove na stav lesov v tejto oblasti.