Bezpečnosť jadrových elektrární. 1 - Rohár, Š.
Podiel jadrových, tepelných a vodných elektrární na výrobe elektrickej energie Slovenska. Pretrvávanie dominantného postavenia jadrovoenergetických zdrojov pri výrobe elektrickej energie. Strategické bezpečnostné ciele pri využívaní jadrovej energie. Súčasná stratégia jadrovej bezpečnosti. Bezpečnosť založená na projekte. Hodnotenie bezpečnosti jadrových elektrární podľa starších bezpečnostných štandardov.