Bezpečnosť jadrových elektrární. 2 - Rohár, Š.
Program zvyšovania bezpečnosti projektu jadrovej elektrárne V-1 v Jaslovských Bohuniciach. Jadrová elektráreň V-2. Jadrová elektráreň Mochovce. Hodnotenie bezpečnosti počas prevádzky jadrových elektrární.