Zmluvné zvýkonnostnenie energetiky. 1 - Kučera, Milan
Netradičná metóda na výrazné zvýšenie efektívnosti využitia elektrickej energie - Energy Performance Contracting (EPC) - zmluvné zvýkonnostnenie energetiky. Používa sa predovšetkým v USA a Kanade. Nový spôsob poskytovania služieb - dodávka racionalizačného projektu na kľúč. Splácanie nákladov projektu z úspor, ktoré prinesie. Realizačné fázy projektu (6 krokov). Prvé 2 kroky pri zavádzaní EPC.