Zmluvné zvýkonnostnenie energetiky. 3 - Kučera, Milan
Zmluvné zvýkonnostnenie energetiky (EPC) - systém na výrazné zvýšenie efektívnosti energetických firiem. Financovanie projektu, rozdelenie úspor, ktoré prinesie. Príklady používaných typov zmlúv EPC.