Na západní frontě klid? Trh s vojenskou technikou - Boháč, L.
Analýza pozície západoeurópskych výrobcov vojenskej techniky. Porovnanie s postavením ich konkurentov. Analýza vplyvov na vývoj tohto odvetvia. Americký vojenský priemysel. Štrukturálne zmeny západoeurópskeho zbrojárskeho priemyslu. Vývoj obchodu so zbraňami.