Vodárne a kanalizácie: spomienky a budúcnosť. 2 - Stein, F.
Možnosti získavania pitnej vody, jej spracovanie a úlohy, ktoré vyplývajú pre budúcu štruktúru vodární a kanalizácií. Privatizačné kroky vzbudzujúce obavy o ďalší vývoj vodárenstva. Kolízia v zdrojoch vody a jej využití.