Vodné dielo Gabčíkovo - Varga, L.
Vývoj lesných spoločenstiev v medzihrádzovom priestore Dunaja. Zmeny hydrologického režimu prehradením koryta Dunaja pod Bratislavou. Výsledky doterajšej manipulácie s vodou. Dočasný manipulačný poriadok lesného hospodárstva. Vývoj lesov v záujmovej oblasti.