Etika výnosového manažmentu hotela - Luknič, Arnold Steve
Podstata a metódy výnosového manažmentu. Technikami výnosového manažmentu sa hotel snaží dosiahnuť rovnováhu ponuky izieb na trhu s dopytom po nich na danú noc. Prínosy a etické riziká výnosového manažmentu. Cenová diskriminácia hotelových hostí. Štruktúra hotelových cien. Nerefundovateľné ceny. Rezervačný systém hotela.