Kvalita služieb v súčasnom hotelierstve - Rapacz, Andrzej
Podstata a prístup ku kvalite služieb v hotelierstve. Kvalita a vlastnosti ubytovacích služieb. Princípy manažmentu kvality. Zabezpečovanie kvality na základe normy ISO 9000 (získanie certifikátu).