Analýza trhu a volba mixu Jak připravovat a hodnotit podnikatelské projekty. 2 - Fotr, J.
Analýza trhu a dopytu - špecifikácia cieľového trhu, analýza zákazníkov, analýza trhovej konkurencie, analýza odvetvia. Stanovenie budúceho vývoja dopytu a prognózy predaja. Určenie marketingovej stratégie na základe výsledkov analýzy trhu a dopytu. Koncipovanie marketingového mixu - základné zložky - výrobok, cena, podpora predaja a distribúcia. Marketingové náklady a výnosy projektu.