Mýtus malého podnikání. 2 - Jirásek, J.
Skúsenosti a príklady z amerického prostredia o prednostiach malých a veľkých podnikov. Vznik strategických aliancií. Koncentrácia a centralizácia podnikov. Vyššie pracovné výkony pri menšej zamestnanosti.