Parlament schválil prvý zákon o štátnej podpore malého a stredného podnikania - Brunovský, O.
Schválenie vládneho návrhu zákona o štátnej podpore malého a stredného podnikania Národnou radou SR. Štátna podpora podnikania v niektorých európskych štátoch. Pre štát je výhodné podporovať malých a stredných podnikateľov.